yogan är hjärtats väg

2020 – hjärtats och det neutrala sinnets år!

 

Nu är år 2020 här, 2+0+2+0=4. Nummer fyra representerar hjärtat – hjärtcentrum- hjärtchakrat såväl som det neutrala sinnet. Nu är tid för att lyssna in ditt hjärta och följa stigen som den kreativa, men ack så jobbiga 2019 banat vägen för!

Nu ger du dig in på oupptäckta vägar  – eller kanske hittar tillbaks till en god vana som stärker dina möjligheter att följa ditt hjärtas längtan. Oavsett vilket – yogan och meditationen är kraftfulla verktyg för att hålla dig vaken, stressfri, närvarande och kärleksfull.

yogan är hjärtats väg

Att vara kärleksfull börja och slutar med – dig själv!  Den person du står allra närmast och behöver bry dig om mest är dig själv. Det är så lätt att glömma när du är angelägen om att finnas till för nära och kära i din omgivning.

Yogan sänker din stressnivå och flushar ditt hormonsystem så du blir gladare och nöjdare. Meditationen gör dig mer lyhörd för det lågmälda språk kroppen talar till dig med. Och när du hör, verkligen hör och tar in vad som pågår i kroppen, då blir all denna kunskap tillgänglig för dig. Denna kunskap som gör att du tidigt, i tid!, förstår vad som stressar dig – mat, jobb, vänner, åtaganden – vad det än är – och som ger dig utrymmer att fatta beslut som gynnar och supportar dig. Beslut som inte tar sönder din kropp eller skickar in dig i väggen eller ner i avgrunden – utan beslut som grundar sig i vem du är och vad du verkligen vill göra – ditt genuina jag.

Du som är på väg in mot nya äventyr – låt dig avnjuta yogan och meditationens alla fantastiska skatter och upplev vad de kan åstadkomma för just dig! Och du som redan vet allt detta men tappat bort det på vägen – välkommen tillbaks, tillbaks på ditt hjärtas väg.

Vi ses på mattan 🙂

Hjärnan påverkas av meditation