Möt hösten långsamt med inre stillhet

Möt hösten långsamt med inre stillhet.

Hösten är verkligen här med mindre ljus och mera mörker. Energinivåerna sjunker och vi behöver anpassa oss till det och skapa lugn. Inte ha lika bråttom, inte boka in så många måsten varje dag. Istället lugnt iaktta årstiden som kommer och ta vara på förändringen och möjligheterna. Möjligheten att sänka takten, röra oss långsammare, tänka efter innan vi fattar beslut. Stanna upp en stund i det vackra i naturen – löven som exploderar i starka färger för att sedan långsamt singla ner till marken och förmultna, vackert kala trädstammar och grenar som drar sig tillbaka i vila, frosten som gör marken vit och frasig och solens strålar som skapar glitter i frosten.

 

En regelbunden dos av rörelser till lugna andetag fyller dig med ny energi och tålamod.

Tisdagar kl. 19:00 – 20:30 kan du delta i MediYoga på YogaOm Center med början 5/10. ”Möt din stress med inre ro”

Tio gånger eller enstaka gånger – det bestämmer du själv.

 

Torsdagar kl. 17:00 – 18:15 kan du delta i ”Yinyoga och Yoga Nidra för kropp och själ” med början 7/10. En behagfull stillsamhet som hjälper kroppen att hålla sig smidig och stark och samtidigt på insidan ge lugn och stillhet åt kroppens inre och tankarna.

Fem gånger eller enstaka gånger – det bestämmer du själv.

 

Torsdagar kl. 17:00 – 18:15  med start 18/11 kan du delta i Yinyoga och Mediyoga i kombination för en bättre rygghälsa. Varsamt och stillsamt men gynnsamt för dina stödstrukturer i framförallt rygg, skuldror och nacke.

Fem gånger eller enstaka gånger – det bestämmer du själv.

 

Varmt välkommen till Föreningsgatan 33 på YogaOM Center som erbjuder många fler former av träning för kropp och själ!

Se hela vårt schema och boka in dig på det som väcker din nyfikenhet!

Ta hand om dig!