Introducerar en av våra yogalärare – Maria

Maria Mebius-Schröder
 
”Jag kom i kontakt med Kundaliniyoga för 11 år sedan då jag var utbränd. Kundaliniyoga gav mig konkreta verktyg att vitalisera mina binjurar, bygga upp mitt nervsystem och optimera min andning för att hantera stress.”
 
10 -kort eller Drop in: 7 sep till 7 dec 2021.
 
I min undervisning utforskar vi hela chakrasystemet med de 8 chakarna. Chakrasystemet  är en förklaringsmodell på hur kropp, sinne, tankar och känslor hänger ihop och ett konkret verktyg att utveckla ditt inre ledarskap på.
Yogaklassen består av fysik yoga, pranayama, mantrasång, meditation och reflektion.

Kundaliniyoga är en dynamisk yogaform där olika yogaövningar (asanas) utförs i samspel med andningen.

Nu mer än någonsin behöver vi yogan för att stärka vårt immunförsvar, höja vår energinivå, känna mer glädje och lyssna till vår inre vägvisare i denna omställningens tid.
 
 
Maria är certifierad Kundaliniyogalärare enligt KRI. Maria är också professionell dansare/improvisatör och har under sin danskarriär praktiserat olika yogatraditioner som hatha, iyengar och ashtangayoga. Utifrån sin fördjupade kunskap om kroppen och rörelsens potential att frigöra energi ger Maria en extra dimension till sin yogaundervisning.