Åse Rinman

Jag intresserade mig för Kundaliniyoga tack vare dess fokus på integrering och synkronisering av kropp, medvetande och ande. Eftersom jag även arbetar som civilingenjör inom medicinsk teknik, är det kopplingarna med den mångtusenåriga Indiska filosofin och västerländsk medicin som bildar fond i min undervisning. Jag är certifierad Kundaliniyogalärare enligt KRI, certifierad Mediyogainstruktör och Diplomerad yogaterapeut. Yogan för mig transformerar oss till vår egen inneboende kraft. Den läkning jag fått genom yogan har jag inte lyckats uppnå på annat sätt. Jag brinner för att få förmedla dessa otroligt potenta tekniker till alla som behöver det i dessa tider där stress och utbrändhet råder överallt.

Lina Siring

Lina Siring är Leg. Sjuksköterska, MediYoga Lärare och Terapeut samt certifierad handledare i Sorgbearbetning och Stresscoach. Jag tror på att leva så sant som möjligt. Att våga stanna upp och följa hjärtats röst även i stunder då livet är som svårast. Yogan är ett fantastiskt redskap att möta sig själv på, en hjälp att fördjupa den viktigaste relationen av de alla. Den vi har med oss själva. Det är en sann glädje att få dela med mig av detta fantastiska verktyg och hjälpa människor på resan in i sig själva, där alla svaren väntar. ”Life is not about waiting for the storm to pass. It’s about learning to dance in the rain”

Ida Elvin

Jag är beteende och personalvetare, mediyogalärare, stresscoach och mindfulnessinstruktör. Jag har själv upplevt mediyogans läkande kraft efter bland annat svår utmattning. Att våga stanna upp och lyssna inåt, möta dig själv precis som du är, det är otroligt fint och läkande. Samtidigt kan det vara svårt och utmanande för vi är bara människor – fullkomligt ofullkomliga. Här är yogan ett fantastiskt mjukt, inkännande och varsamt sätt att göra det på. Med acceptans, medkänsla och en nyfikenhet på dig själv. ”Be yourself. Life is precious as it is. All the elements of your happiness are already here. There is no need to run, strive, search or struggle. Just Be.” - Thich Nhat Hanh

Ulf Hedström

Jag har alltid haft ett stort intresse träning och sport. Jag började för några år sedan intressera mig för yoga, först som ett sätt att få bort stelheten i kroppen och för att få en mer funktionell kropp. Jag upptäckte snart att yogan inte bara är ett komplement utan en träningsform som innehåller så mycket mer än bara fysisk träning, nämligen mental balans och välbefinnande. Nu är jag "all in" i yoga och går i slutet på en certifierad yogalärare-utbildning och kommer att inleda vårterminen med hatha-klasser.

Brita Nordblad

Brita är Leg. sjuksköterska, Leg. barnmorska och MediYoga Terapeut. – Jag är övertygad om att människor kan få hjälp av mediyoga i olika livssituationer och för många åkommor. MediYoga är ett tidlöst och icke åldersrelaterat verktyg för hjälp till självhjälp och fungerar också väl som komplement till till andra insatser. Yoga ger dessutom energi, glädje och ro samt fungerar allt bättre vid regelbunden träning.

Rosanna Heinander

"Den sanna lyckan är gömd på ett ställe där många glömmer att leta, på insidan av dig själv". Jag är lärare i Vinyasa Yoga, intruktör i Mediyoga och Afrodans. Massör i Klassisk massage och aromaterapi. I den stora salen på YogaOm utbildade jag mig 2014 inom Mediyoga och då skedde min stora transformation som person. Jag gick från att vara stressad och vilsen till den positiva, glada och trygga person jag faktiskt är. Yoga för mig är ett förhållningssätt till livet, min dörr till harmoni - samtidigt som jag får träna min fysiska kropp stark och rörlig. På mina klasser vill jag förmedla glädje och trygghet.

Ing-Marie Elmgren

Jag är certifierad kundaliniyogalärare enligt KRI samt instruktör inom medicinsk yoga. Min bakgrund är som legitimerad sjuksköterska och jag arbetar som skolsköterska inom skolhälsovård. Kundaliniyogans högre syfte är att väcka all medvetenhet och kunskap du har inom dig. Kundaliniyoga är ett utmärkt verktyg som friskvård för dagens människa eftersom den arbetar holistiskt med goda och förutsägbara resultat även på kort sikt. Många av effekterna av kundaliniyogans rika skatt av yogapass och meditationer finns vetenskapligt dokumenterade men det är bara den som utövar yogan som kan avgöra vad dessa tekniker genom ett eget regelbundet utövande kan ge i termer av välbefinnande, transformation, balans och ökad medvetenhet. Det är den egna upplevelsen i yogan som för dig framåt. Att få vara din guide på den vägen, att få lära ut kundaliniyoga är något jag brinner för och något jag vill dela med mig av.

Anayah Norlin

När jag hittade kundalini yoga efter många års praktiserande av olika yoga former så tog kundalini en på nya stigar. Yogan har alltid tagit en på nya stigar i livet beroende på vart man står i livet. Jag har gjort många former av yoga och har en dansbakgrund och började dansa redan när jag var 3 år gammal och höll på i 21 år samt en dansutbildning bakom mig. Så tidigt fick jag lära mig om kroppen och anatomi och kost, och redan vid 14 års åldern började jag undervisa inom dans samt turnerade . Jag kompletterade min dans med Tai Ji för en äldre mästare allt för att balansera upp sinnet för att just bli en bättre dansare och ödmjuk till livet. Jag har även utvecklat en egen teknik där jag blandar in yogan, ta ji och dansen som en slags stretch Nyah Move där man går in i sig själv genom stretching och dans i en slags slowmotion varvat med yogan och ta ji rörelser. Jag har alltid haft en naturlig lag till det spirituella och först leva mitt liv efter det och leva så rent och naturligt det bara går i denna tid. När jag fann yogan så kände jag att det passade mitt inre sitt själs medvetande närvaro så sedan dess har jag vandrat inom yogan sedan ca 2002. Yogan får mig att må väldigt bra och skapar en balans och styrka och har även läkt mig på alla plan. Jag fick en ME diagnos men 10% chans att bli frisk så lyckades jag ta mig tillbaka och därför känns det extra viktigt att sprida det då jag fått uppleva yogans positive effekter under så lång tid och att det verkligen hjälper en på all plan. För mig är yoga allt, att bara andas är yoga. Yoga är livet och genom yogan fann jag mig tillbaka till livet...

Ylva Hegardt

Utbildad MediYogalärare. Lång erfarenhet av att arbeta med människor som leg. sjukgymnast och idag pensionär. Ylva vill gärna vända sig till seniorer och ser yogan som en möjlighet att bevara och utveckla vitalitet, hälsa och välbefinnande högt upp i åren.